Ons verhaal

The Story of Fairy Chocolates

Ons verhaal

Fairy Chocolates is een chocoladebedrijf dat in 2015 is ontstaan uit een dynamisch idee van Ann van Acker die nationale- en internationale bekendheid vergaarde. Haar filosofie was een volledig- en vernieuwend concept op de chocolademarkt te introduceren. Deze introductie werd bekendgemaakt met de luxueuze en ambachtelijke Cho’Clair.

De Cho’Clair is een chocoladeproduct met het uitzicht van een eclair, een typisch zoet en Belgisch gebakje, gecombineerd met een pure, sterke, heerlijke en verleidelijke smaak. Dit geheel wordt visueel geprikkeld met een vernieuwend uitzicht, voorzien van fashionprints en een luxueuze verpakking die refereert naar high-quality juwelendoosjes.

Na een overwinning in 2015 op de prestigieuze zoetwarenbeurs in Keulen, ging ze naar huis met een 2e prijs Innovatie Award voor Cho’Clair. 

logo IFS BRC

IFS certificatie en BRC certificatie

Fairy Chocolates vervaardigt ambachtelijke en betaalbare pralines die eenieder zijn smaakpapillen prikkelt. Onze producten worden geproduceerd met de hoogste kwaliteit en uitstekende versheid. Fairy Chocolates is IFS gecertificeerd en BRC certificatie en geniet de erkenning van een gecertificeerde leverancier voor voedsel, producten en diensten.

De IFS zorgt ervoor dat gecertificeerde bedrijven een product produceren en een service aanbiedt die voldoet aan de specificaties van de klant. Zo kunnen onze klanten altijd terugvallen op relevante en nieuwe procesverbeteringen.

Ann van Acker

Ann van Acker

Onze export-route

De afgelopen vier jaar mochten wij ons product exporteren naar Bahrain, Saudi-Arabië, Japan, Oekraïne, Marokko, Rusland, Frankrijk en Duitsland. Onze troef schuilt in de kwaliteit van onze chocolade, de creativiteit, inoverende & vernieuwende ideeën en verbijsterende verpakkingsontwerpen.

In België rekenen wij high-end delicatessewinkels en bakkerijen tot onze klanten. De afgelopen twee jaar sloegen retailer Delhaize en Fairy Chocolates Belgium de handen in elkaar met een exclusief Cho’Clair eindejaarsgeschenk.

Onze webshop

Wij willen onze pralines toegankelijk maken voor iedereen. Elke gelegenheid, groot of klein verdient een exclusieve en hartverwarmende attentie, en dat is waar wij voor staan. Een met-liefde-gemaakte praline die eenieder zijn hart weet te veroveren.

Laat je onderdompelen in de wereld van Cho’Clair, Cho’Clair mini en Fairy Tales. Bezoek onze Fairy Chocolates webshop en proef de sensatie van echte en pure chocolade. Laat je verassen door onze toekomstige projecten, frisse ideeën, inoverende concepten en vernieuwende smaken.

Verander elk moment in een speciaal moment met de Belgische chocolade van Fairy Chocolates.

Het Fairy Chocolates-team

bestel nu

Fairy Chocolates | Ann Van Acker
CHO'CLAIR by Fairychocolates BVBA
Stanislaw Maczekpark 70
9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM
+32 473 81 77 99

facebook
instagram
logo Flanders investment & trade
This website is developed with the support of Flanders Investment and Trade.
logo Fairy Chocolates

logo bottom

 x 

Winkelwagen is leeg