Onze visie

Onze waarden

Heerlijke en ambachtelijke chocolade vervaardigen begint bij het zorgvuldig selecteren van de beste ingrediënten. Onze cacaobonen beslaan strenge criteria ’s die een continuïteit biedt doorheen het volledig productieproces. Zo schenken we aandacht aan de selectie van grondstoffen, milieuvriendelijke verpakkingen, duurzaamheid, maatschappelijke- en verantwoorde toeleveringen.

Fairy Chocolates Belgium bezit alle competenties voor het creëren van hoogstaande en kwalitatieve chocoladeproducten, van de verwerking tot het produceren van onze hoogwaardige pralines. Het is van essentieel belang dat wij onze kernwaarden waar we voor staan, doorspelen naar onze klanten. Op die manier leveren we steeds de beste kwaliteit en dienst.

Wij mikken op:

  1. Een klantgerichte relatie
  2. Passie en originaliteit
  3. Integriteit en innovatie
  4. Professionaliteit en vakkundige kennis
  5. Duurzame- en milieuvriendelijke verpakkingen
  6. Een maatschappelijke- en verantwoordelijke productie
  7. HACCP- en FS-certificatie
chocolate

Visie en overeenstemming

Onze blik gaat verder dan het produceren van kwalitatieve pralines. Zo richten wij ons op een klantgerichte- en professionele aanpak met een optimistische instelling. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere ideeën om de wensen van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

 

assortiment

Partnerschap & strategie

De essentiële onderdelen van onze bedrijfsstrategie is het toepassen van bestaande- en nieuwe partnerschappen op grote schaal. Zo hebben we reeds outsourcingscontracten afgesloten met nationale- en internationale ondernemers, die onze producten op een productieve en duurzame manier wereldwijd verkopen.  

Samenwerkingen met derden

Samenwerken met Fairy Chocolates is een geheel nieuwe wereld binnentreden. Onze jarenlange kennis en expertise wordt wereldwijd gedeeld aan het ruimer publiek. Zo zijn onze duurzame chocoladeproducten toegankelijk voor iedereen.

Onze pralines worden nationaal- en internationaal geëxporteerd vanwege hun charme, hun karakteristieke uitstraling en hun overheerlijke smaak. We reizen de wereld rond, we delen onze passie en laten eenieder kennis maken met Fairy Chocolates Belgium.

Interesse in een samenwerking, vragen over onze producten en diensten, vul het contactformulier in en we nemen binnen de 24 uren contact met u op.  

Fairy Chocolates | Ann Van Acker
CHO'CLAIR by Fairychocolates BVBA
Stanislaw Maczekpark 70
9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM
+32 473 81 77 99

facebook
instagram
logo Flanders investment & trade
This website is developed with the support of Flanders Investment and Trade.
logo Fairy Chocolates

logo bottom

 x 

Winkelwagen is leeg